commercials

NEDERLAND AAN SLAG
In de strijd om de stemmen voor de Europese Verkiezingen startte de VVD'er Herman Vermeer een grootscheepse campagne. Vermeer werd in de tv-commercial ondersteund door bekende VVD'ers als Annemarie Jorritsma, huidige premier Mark Rutte en Melanie Schultz van Haegen. Deze commercial met als slogan "Nederland aan slag" werd bij vijf verschillende regionale omroepen uitgezonden.SPOTS AÑO JUBILAR CÓMPETA

Deze twee commercials van 20 seconden zijn gemaakt voor de promotie van het jubeljaar 2005 in Cómpeta, Spanje. De spots zijn bestemd voor de Spaanse televisie. Ze moeten gelovigen oproepen hun pelgrimage te beginnen naar dit dorp, dat door Paus Johannes Paulus II (†) als één van de belangrijkste pelgrimsoorden van 2005 werd uitgeroepen.
> spots

RECLAMESPOTS CÓMPETA
Voor de Spaanse televisie maakten we voor elk jaargetijde een reclamespot.
> spots

WE SCHRIJVEN GESCHIEDENIS
 Uitspraken van bekende en onbekende Almeerders over hun stad geven een saamhorigheidsgevoel in deze 1 minuut durende tv-commercial. De uitspraken worden ondersteund door een speciaal gecomponeerde instrumentale versie van het 'volkslied' van Almere: Stad van de vrijheid. Wij maakten vier varianten van deze reclame.