nieuwsitems

In de loop van de jaren heb ik een groot aantal nieuwsitems gemaakt, zowel voor televisie als voor radio. Een kleine selectie:

Piloot overleden bij vliegtuigcrash
Bij een vliegtuigcrash langs de Eendenweg in Lelystad is een 45-jarige man uit Reusel om het leven gekomen. De man uit Noord-Brabant bestuurde een tweepersoonsvliegtuigje van Russische makelij dat rond 16:00 uur neerstortte in een graanveld.
> radioverslag
> televisieverslag

Burgemeester wil overleg met jongeren
Burgemeester Jaap Kroon van Urk wil met jongeren in gesprek die verantwoordelijk zijn voor de ongeregeldheden in de koninginnenacht en de brandstichting bij zijn appartement. Dat laat hij in een persverklaring weten. Kroon wil meer weten over de achtergronden van de jongeren, met als doel om de verhoudingen te normaliseren. Een deel van de Urker jeugd is kwaad op de burgemeester omdat hij, als verantwoordelijke voor de openbare orde en veiligheid, harder optreedt tegen ongewenst gedrag. De jongeren zijn van plan om op 10 juni een protestbijeenkomst te houden.
> televisiereportage

PVV-er De Roon zwijgt
Één van de hoofdrolspelers van de verkiezingen in Almere, PVV-lijsttrekker Raymond de Roon bracht woensdagmorgen zijn stem uit in het stadhuis. Hij werd daar opgewacht door cameraploegen, fotografen en journalisten van lokale, landelijke en internationale media.
> radioverslag
> televisieverslag

Station klaar voor Hanzelijn
Station Lelystad is klaar voor de Hanzelijn. En om dat te vieren reed er een stoomtrein op het nieuwe traject. Live radioverslag vanuit de trein.
> radioverslag

Jaaroverzicht nieuws 2012
Regie en samenstelling van het jaaroverzicht 2012 van het Flevolandse nieuws met als belangrijkste onderwerp met als belangrijkste onderwerp de grensrechter Richard Nieuwenhuizen.
> Bekijk het jaaroverzicht op de site van Omroep Flevoland

Turkse demonstratie tegen jeugdzorg
Onder de Turkse gemeenschap in Nederland heerst boosheid over de werkwijze van jeugdzorg vanwege het onderbrengen van een Turks jongetje bij lesbische pleegmoeders.
> Televisiereportage