promotiefilms

CÓMPETA, ZOET EN CHARMANT
Esta realidad
Es el mejor sueño
Cómpeta
Dulce y acogedora
Zo eindigt de internationale promotiefilm voor de gemeente Cómpeta in Spanje. Na Europese aanbesteding bleek IKtv producties de beste prijs-kwaliteit verhouding te hebben ten opzichte van lokale Spaanse producenten. De vormgeving van deze film is door de gemeente overgenomen als basis voor het overige promotiemateriaal van Cómpeta. In 12 minuten komen alle aspecten van het dorp en de omgeving aan bod. De film is bestemd voor beurzen in heel Europa, verkoop aan toeristen en nieuwe bewoners en andere activiteiten ter promotie van het dorp. De muziek is door lokale artiesten ingespeeld en dit zorgt voor een typische en herkenbare Spaanse sfeer. Wij maakten ook een Engelse, Nederlandse en Duitse versie.
> video

ALMERE, STAD VOL KANSEN
Almere, stad vol kansen!' is gemaakt voor een zakelijke doelgroep en heeft als doel het aantrekkelijke vestigingsklimaat van Almere voor zowel nationale als internationale bedrijven te benadrukken. Er zijn veel shots te zien van de bedrijven die al zijn gevestigd in Almere, maar ook andere zaken zoals de infrastructuur en de snelle groei van de stad zijn te zien. Daarnaast komen elementen als wonen, het stadscentrum, het nieuwe zakencentrum, groen en recreatiemogelijkheden aan bod. Het resultaat is een promotiefilmpje dat geschikt is voor onder andere congressen, beursen en ontvangsten. Om de inzetbaarheid te vergroten is dit promofilmpje vertaald in het Engels, traditioneel Chinees, simplified Chinees en Japans.


ALMERE IN TRANCE
In drie minuten komt een totale mix van beelden in Almere in hoog tempo voorbij, zoals de start van de bouw in 1976, architectuur, bedrijvigheid, wonen en recreatie, evenementen en voorzieningen. Door het gebruik van verschillende stukken dance-muziek als 'verteller', raakt de kijker 'in trance' en geboeid door de stad Almere. De clip is bestemd voor internationale beurzen, ontvangsten en presentaties ter promotie van de stad Almere.